Festivalul Posada Rock va împlini 34 de ani în 2019, când va avea loc pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel în perioada 30 august - 1 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele trupe confirmate pentru ediţia de anul viitor sunt Tiamat (death/ black metal, Suedia), Moonspell (gothic metal, Portugalia) şi Soen (progressive metal, Suedia).

Alte şase formaţii vor fi anunţate pe parcursul anului viitor - „minimum un headliner şi doi co-headlineri”, potrivit organizatorilor.

Lor li se vor adăuga zece trupe tinere care vor participa la concursul Posada.

Luni au fost puse în vânzare 500 de abonamente early-bird, la preţul promoţional de 70 de lei, valabil până la epuizarea lor, dar nu mai târziu de 1 octombrie 2018. Perioada de pre-sale va include 1.000 de abonamente cu preţul de 100 de lei, valabil până la epuizarea acestora, dar nu mai târziu de 1 ianuarie 2019.

La începutul anului 2019, odată cu anunţarea ultimului headliner la Posada Rock 2019, preţul abonamentelor va fi de 130 de lei/ buc.

Biletele pentru fiecare zi de festival vor fi puse în vânzare pe 1 august 2019, la preţul de 70 de lei/buc.

El pot fi cumpărate de pe site-ul posadarock.ro şi din reţeaua iabilet.ro.

La ediţia 2018 a festivalului, pe scena de la Câmpulung Muscel au urcat Ugly Kid Joe, Dog Eat Dog, Royal Hunt şi Stratovarius, între alţii.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, finanţat de Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.