Festivalul Lollapalooza Colombia, care trebuia să aibă loc în perioada 17 - 18 septembrie, la Bogota, a fost anulat, după ce cântăreaţa americană Rihanna a anunţat că nu mai vrea să participe, de teama virusului Zika, informează consequenceofsound.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii evenimentului au transmis, printr-un comunicat, că nu au avut suficient timp să găsească un cap de afiş care să o înlocuiască pe Rihanna, iar cei care au cumpărat bilete le pot returna deja. 

Pe scenele festivalului Lollapalooza Colombia erau programate, între altele, concerte Lana Del Rey, Disclosure, Cage the Elephant, Anderson .Paak, Silversun Pickups, Matt and Kim şi The Chainsmokers.

În ultimii ani, Lollapalooza s-a extins din oraşul natal, Chicago, până în America de Sud, cunoscute fiind evenimentele din Brazilia, Argentina şi Chile. Pe lângă acestea, anul acesta, între 10 şi 11 septembrie, va avea loc Lollapalooza Berlin, unde vor cânta, printre alţii, Radiohead, Kings Of Leon şi New Order.

Rihanna va concerta în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 14 august, iar biletele au fost puse în vânzare la preţurile de 151,20 de lei, 464,40 de lei, 572,40 de lei şi 648 de lei, în funcţie de locul ocupat.

Rihanna a lansat şapte albume, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale. Discurile cântăreţei au fost vândute în peste 45 de milioane de copii, în întreaga lume, iar piesele sale au fost descărcate de peste 210 milioane de ori în variantă digitală. Este câştigătoare a opt premii Grammy.

Rihanna, născută pe 20 februarie 1988, va prezenta la Bucureşti noul său album, ”Anti”, o producţie 2016, iar din setlistul concertului nu vor lipsi hiturile ”Umbrella”, ”Rude Boy”, ”Four Five Seconds” şi ”We Found Love”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.