Lungmetrajul „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, spinoff al „Harry Potter”, a generat încasări de 62,2 milioane de dolari în primul weekend pe marile ecrane nord-americane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia Warner Bros. regizată de David Yates a generat încasări la nivel global de 253,2 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

În America de Nord, filmul scris de J.K. Rowling a înregistrat un debut cu 12 milioane de dolari mai slab decât primul lungmetraj, „Fantastic Beasts and Where to Find Them” (2016). La nivel internaţional, filmul cu Eddie Redmayne în rol principal a generat încasări de 191 de milioane de dolari. Filmul a produs cel mai mult în China, 47,5 milioane de dolari.

Redmayne a revenit în rolul Newt Scamander, care îl recrutează pe Albus Dumbledore (Jude Law) să distrugă Grindelwald. Din distribuţie mai fac parte Johnny Depp, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoe Kravitz, Callum Turner şi Claudia Kim.

Pe locul al doilea s-a clasat animaţia „Dr. Seuss' The Grinch”, în coborâre un loc, după al doilea weekend, când a generat încasări de 38,2 milioane de dolari. 

Filmul biografic „Bohemian Rhapsody”, despre trupa Queen, a coborât un loc, până pe trei, după ce în al treilea weekend de la premieră a generat încasări de 15,7 milioane de dolari. 

Comedia „Instant Family”, regizată de Sean Anders, cu Mark Wahlberg şi Rose Byrne în distribuţie, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 14 milioane de dolari.

Drama „Widows”, de Steve McQueen, cu Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki şi Cynthia Erivo în distribuţie, a debutat pe locul al cincilea, cu încasări de 12,3 milioane de dolari.

„The Nutcracker and the Four Realms", cu Mackenzie Foy, Keira Knightley, Morgan Freeman şi Helen Mirren în rolurile principale, a coborât două locuri, până pe patru, cu încasări de 4,6 milioane de dolari în al treilea weekend de la lansare.

Drama muzicală „A Star is Born”, de Bradley Cooper, care joacă alături de Lady Gaga, a ajuns, după al şaptealea weekend de la premieră, pe locul al şaptelea, în coborâre două locuri, cu încasări de 4,3 milioane de dolari.

Filmul horror „Overlord” a coborât cinci poziţii, până pe opt, după ce - în al doilea weekend de la premieră - a generat încasări de 3,8 milioane de dolari.

Thrillerul „The Girl in the Spider's Web: A New Dragon Tattoo Story”, cu Claire Foy în rol principal, a coborât trei locuri, până pe nouă, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 2,5 milioane de dolari.

Comedia „Nobody's Fool”, cu Tiffany Haddish, Tika Sumpter şi Whoopi Goldberg în rolurile principale, s-a clasat pe locul al zecelea, în coborâre trei locuri, cu încasări de 2,2 milioane de dolari în al doilea weekend de la premieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.