Fanii miniseriei TV ”Sherlock”, produsă de BBC One, în care rolurile principale sunt interpretate de actorii Benedict Cumberbatch şi Martin Freeman, au fost invitaţi de producătorii show-ului să descifreze un mister din această producţie, în direct şi în timp real, pe internet, marţi seară, 10 ianuarie, folosind hashtagul #SherlockLive, informează site-ul revistei New Musical Express.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a marca al patrulea sezon al miniseriei ”Sherlock”, în cadrul căreia a fost difuzat cel de-al doilea episod - ”The Lying Detective” - pe 8 ianuarie, BBC One a lansat în această săptămână hashtagul #SherlockLive.

Scenariştii Steven Moffat şi Mark Gatiss vor dezvălui primele indicii referitoare la un nou mister din miniseria ”Sherlock”, marţi seară, pe Twitter, la ora locală 20.00 (22.00 ora României, n.r.). 

Indiciile vor fi dezvăluite pe contul oficial de Twitter al BBC One, folosind hashtagul #SherlockLive, iar capacitatea de deducţie a internauţilor care doresc să descifreze misterul va fi testată în cadrul unui eveniment online ce va avea o durată de 30 de minute. Soluţia va fi dezvăluită apoi pe o pagină de internet special creată de BBC pentru acest eveniment.

Noul sezon al miniseriei ”Sherlock” a debutat pe 1 ianuarie cu un episod intitulat ”The Six Thatchers”. Al patrulea sezon se va încheia pe 15 ianuarie, când va fi difuzat episodul ”The Final Problem”. 

”Sherlock” este un serial TV adaptat după operele literare cu Sherlock Holmes scrise de Arthur Conan Doyle şi produs de Hartswood Films pentru canalul de televiziune britanic BBC. Rolurile principale sunt interpretate de Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes), Martin Freeman (dr. John Watson) şi Andrew Scott (profesorul James Moriarty). Serialul se bazează pe scrierile lui Arthur Conan Doyle dar acţiunea are loc în prezent, într-o lume dezvoltată tehnologic.

Serialul ”Sherlock” se bucură de un succes uriaş în rândul telespectatorilor britanici şi americani şi a câştigat numeroase premii, inclusiv nouă trofee Primetime Emmy. A primit şi o nominalizare la Globurile de Aur în 2013.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.