Regina Elizabeth II, ducesele de Cornwall, Cambridge şi Sussex se numără printre cele mai bine îmbrăcate personalităţi din Marea Britanie, potrivit listei Tatler pentru 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chiar şi prinţul George în vârstă de cinci ani a fost inclus în lista din care mai fac parte cântăreaţa Dua Lipa şi actorul Daniel Kaluuya, scrie BBC.

Avocata Amal Clooney, soţia actorului George Clooney, creatoarea de modă Stella McCartney, artistul pop Harry Styles şi actorii Lily James şi Matt Smith au fost şi ei selectaţi.

Revista o numeşte pe regina Elizabeth de departe cea mai bine îmbrăcată personalitate, graţie pasiunii ei pentru imprimeurile florale şi pentru că readuce în atenţie culorile vii.

Ducesa de Cambridge a fost lăudată pentru abilitatea de a recicla ţinutele, şi nu de a le purta o singură dată, dar şi pentru că alege să îmbrace atât haine create de designeri faimoşi, cât şi ale unora necunoscuţi.

De cealaltă parte, ducesei de Cornwall i-a fost recunoscut meritul în promovarea pălăriilor, datorită alegerilor sale.

Ducesa de Sussex a fost şi ea inclusă în listă după căsătoria cu prinţul Harry. Rochia de mireasă Givenchy a fost cea care i-a impreisonat pe cei de la Tatler, iar apariţiile ei au redefinit stilul modern al familiei regale.

Dua Lipa a fost aplaudată pentru imaginea ei în afara scenei şi pentru condiţia sa fizică, în timp ce actorul Daniel Kaluuya este „elegant şi agreabil”. Soţia lui Clooney a fost descrisă ca fiind „fără cusur”.

Întreaga listă urmează să apară în numărul pentru septembrie al revistei Tatler.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.