Familia lui Prince i-a cerut preşedintelui american Donald Trump să nu mai folosească muzica artistului la mitingurile republicane, potrivit Sky News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fratele vitreg al lui Prince, Omarr Baker, a publicat pe Twitter următorul mesaj: "Fundaţia Prince nu şi-a dat niciodată acordul ca preşedintele Donald Trump sau Casa Albă să folosească melodiile lui Prince şi am cerut ca acest lucru să nu se mai întâmple".

Cererea familiei lui Prince vine după ce au apărut informaţii că Trump ar fi inclus melodia Purple Rain a lui Prince în playlist-ul pentru întâlnirile organizate cu ocazia alegerilor de la jumătatea mandatului.

Numeroşi alţi artişti, printre care Rolling Stones, Adele, Queen, George Harrison, Aerosmith, R.E.M. şi Neil Young, i-au interzis lui Trump să le mai folosească muzica la întâlniri publice.

Şi familia fostului tenor Luciano Pavarotti a criticat utilizarea reprezentării ariei Nessun Dorma de către artistul italian în timpul alegerilor din 2016.

Prince a murit în 2016, la vârsta de 57 de ani, din cauza unei supradoze accidentale de fentanyl, un puternic opioid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.