Creatorul de modă francez Jean-Paul Gaultier îi va realiza Madonnei ţinuta de scenă pentru apariţia în finala concursului Eurovision Song Contest 2019, care va avea loc pe 18 mai la Tel Aviv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Haaretz anunţă că designerul va crea o ţinută inedită, la cererea cântăreţei, şi aminteşte că cei doi colaborează de mai mulţi ani: Jean-Paul Gaultier i-a desenat una dintre ţinute, un corset ornat cu două conuri pe piept pe care cântăreaţa l-a purtat în cadrul turneului din anii 1990. De atunci, Gaultier i-a realizat artistei adesea vestimentaţia de scenă. 

Jean-Paul Gaultier a îmbrăcat-o şi pe Dana International, care va cânta de asemenea la Tel Aviv. Creatorul a semnat una dintre ţinutele pe care artista le-a purtat în seara în care a câştigat concursul Eurovision, în 1998. 

Jean-Paul Gaultier va sosi în Israel pe 13 mai, înaintea primei semifinale a concursului, şi va rămâne în capitală până în ultima seară. 

Prezenţa Madonnei la cea de-a 64-a ediţie a concursului, anunţată de Haaretz la începutul lunii aprilie, nu a fost oficial confirmată de organizatori. 

Pe 15 aprilie, directorul Eurovision 2019, Yuval Cohen, declara pentru Times of Israel că negocierile sunt în curs: "Sperăm să o avem pe Madonna la noi, dar nu am făcut anunţul oficial". Ea va interpreta două melodii ce vor fi incluse pe viitorul album, "Madame X", care va fi lansat pe 14 iunie. 

Acesta va reprezenta al patrulea recital al Madonnei în Israel. Prima dată, ea a cântat aici în 1993 şi a revenit în 2009 şi 2012.

Sub sloganul „Dare to dream”, Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala, pe 18 mai.

La ediţia cu numărul 64 a competiţiei muzicale, alături de România, vor participa 40 de ţări, după ce Ucraina a renunţat.

România va intra în concurs în a doua semifinală, fiind reprezentată de Ester Peony, cu piesa „On a Sunday”.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, timp de 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume. Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără ABBA, Julio Iglesias, Toto Cutugno, Celine Dion şi Johnny Logan.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.