Eric Clapton, un critic al măsurilor impuse pentru a combate pandemia de Covid-19, a lansat un cântec intitulat "This Has Gotta Stop", scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Asta trebuie să înceteze, este destul, nu mai suport această mizerie", cântă la refren chitaristul în vârstă de 76 de ani. "Am fost destul de distanţaţi aşa, dacă vrei să-mi iei sufletul, va trebui să spargi uşa asta". 

Alte versuri includ: "Am ştiut că ceva merge rău/ Atunci când îmi pui legea în faţă/ Nu-mi pot mişca mâinile/ Transpir". 

Clapton a vorbit anterior despre o reacţie negativă pe care a avut-o la vaccin. Potrivit Rolling Stone, el a spus că la prima doză cu vaccin de la AstraZeneca a avut imediat reacţii severe care au durat 10 zile. Iar la doza a doua a fost mai rău. "Mâinile şi picioarele îmi erau fie încheţate, amorţite sau îmi ardeau, şi nu le-am putut folosi două săptămâni. Mă temeam că nu o să pot să mai cânt". 

Ca răspuns la anunţul guvernului britanic că paşaportul de vaccinare va fi cerut la toate concertele în cluburile de noapte până la sfârşitul lui septembrie, muzicianul a transmis un comunicat în care spune că nu va cânta pe nicio scenă unde publicul este discriminat din această cauză. 

În noiembrie 2020, Eric Clapton a lansat "Stand and Deliver!" împreună cu Van Morrison, un cântec anti-lockdown. 

Cifrele privind contaminările de Covid-19 au explodat la începutul verii în Marea Britanie din cauza variantei Delta. În faţa acestei mutaţii, cercetătorii încurajează vaccinarea. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.