Actorii Emma Stone şi Ryan Gosling, protagoniştii musicalului ”La La Land”, şi-au lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor în cimentul de la Hollywood, în cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia a avut loc în faţa celebrului TCL Chinese Theatre din Los Angeles. Pe trotuarul din faţa acestei clădiri sunt expuse plăcuţe din beton în care au fost imprimate de-a lungul anilor amprentele mâinilor şi picioarelor unora dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, precum Marilyn Monroe, Tom Hanks şi Meryl Streep.

Emma Stone, în vârstă de 28 de ani, a declarat în cadrul acestei ceremonii că a vizitat pentru prima dată Chinese Theater atunci când s-a mutat la Hollywood, la vârsta de 15 ani, şi a descoperit că mâinile ei ”se potriveau perfect” cu amprentele lăsate în cimentul hollywoodian de actriţa Jane Russell.

Ryan Gosling, în vârstă de 36 de ani, a preferat să glumească în faţa celor prezenţi la eveniment: ”Nici acum nu sunt pe deplin convins că nu vom fi arestaţi pentru vandalism, dar o să vă cred pe cuvânt când ne spuneţi că avem voie să facem asta”.

Emma Stone şi Ryan Gosling (Foto: Facebook)
Emma Stone şi Ryan Gosling (Foto: Facebook)

Filmul ”La La Land”, un musical despre o actriţă debutantă şi un muzician de jazz care se îndrăgostesc în timp ce încearcă să aibă succes la Hollywood, este considerat un favorit la Oscarurile din 2017, iar criticii de cinema au lăudat interpretările celor doi protagonişti ai peliculei, Emma Stone şi Ryan Gosling.

Pelicula a avut premiera de gală, marţi, la Los Angeles, în prezenţa regizorului ei, Damien Chazelle. Filmul va avea un număr limitat de proiecţii vineri şi va intra în circuitul cinematografic naţional american pe 16 decembrie.

Emma Stone, născută pe 6 noiembrie 1988, este o actriţă americană care a debutat într-o producţie teatrală, ”The Wind in the Willows”, în anul 2000. Şi-a făcut debutul în televiziune în reality-show-ul ”In Search of the New Partridge Family” (2004), produs de VH1, şi, după mai multe roluri secundare, a debutat şi pe marele ecran cu un rol în pelicula ”Superbad” (2007). A devenit cunoscută publicului larg graţie rolului din comedia-horror ”Zombieland” (2009), care i-a adus rolul principal în comedia ”Easy A” (2010). A avut succes în alte producţii cu priză la public şi lăudate de critici, precum ”Crazy, Stupid, Love” (2011), ”The Help” (2011), ”The Amazing Spider-Man” (2012) şi continuarea acestuia din 2014. A fost nominalizată la Oscar pentru rolul din ”Birdman” (2014) şi a câştigat Coppa Volpi la Veneţia 2016 cu rolul din musicalul ”La La Land”.

Ryan Gosling este un actor, muzician, regizor, scenarist şi producător canadian. Copil-vedetă în programul ”Mickey Mouse Club” difuzat de Disney Channel, şi-a construit o carieră de succes în televiziune şi, apoi, în cinematografie. S-a remarcat în câteva filme independente, precum ”The Believer”, ”Minţi diabolice/ Murder by Numbers” şi ”Statele Unite ale lui Leland/ The United States of Leland”, înainte de a deveni celebru cu rolul din drama ”Jurnalul/ The Notebook”. Apoi, a impresionat în filme precum ”Singurătate în doi/ Half Nelson”, ”Lars and the Real Girl”, ”Blue Valentine”, ”Ziua trădătorilor/ The Ides of March” şi ”Cursa/ Drive”. Starul canadian a primit de-a lungul anilor o nominalizare la Oscar şi patru nominalizări la Globul de Aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.