Emisiunea de divertisment ”Te cunosc de undeva”, aflată la cel de-al 11-lea sezon, revine în grila postului de televiziune Antena 1 din 18 februarie, sâmbătă, de la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concurenţii acestui sezon sunt: Ruby, Sore, Anda Adam, Bianca Sârbu, Biu Marquetti, Alex Vasilache, Daniel Max Dragomir, Cuza (Iulian-Adrian Popescu), solistul trupei Noaptea Târziu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. 

Finala celui de-al zecelea sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, difuzată de postul de televiziune Antena 1, pe 24 decembrie, a fost câştigată de Şerban Copoţ, care l-a imitat pe Mr. Grich.

Pe locurile următoare s-au aflat, în ordine: Adina Răducan, care a imitat-o pe Beyonce, Lucian Ionescu, cu o transformare în Michael Jackson  şi, la egalitate de puncte, duetul Maria Buză şi Pepe, care i-au imitat pe Marc Antony şi Alexander Delgado, şi Nico, care a imitat-o pe Jennifer Lopez.

Punctele pentru transformările speciale ale celor cinci finalişti au fost oferite atât de juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan, cât şi de colegii lor nefinalişti, Amna, Misha, Dima Trofim şi Dorian Popa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.