Eminem a anunţat că cel de-al doisprezecelea album de studio al său, "The Death of Slim Shady (Coup de Grace)", va fi lansat în această vară, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un trailer pentru album a apărut pe internet. În filmare apare un reporter specializat în crime reale care discută despre moartea lui Slim Shady, alter ego-ul lui Eminem. "Prin rimele sale complexe şi deseori criticate, cu limba răsucită, antieroul cunoscut sub numele de Slim Shady nu a dus lipsă de duşmani", spune el.

Asociatul de lungă durată al lui Eminem, 50 Cent, este apoi prezentat într-un cameo. "Nu este un prieten, este un psihopat", spune el. Reporterul continuă: "Aceleaşi versuri grosolane şi aceleaşi pozne controversate s-ar putea să fi dus în cele din urmă la dispariţia sa. Fiţi alături de mine în timp ce recreăm evenimentele care au dus la uciderea lui Slim Shady".

Chiar Eminem îşi face apariţia, declarând: "Ştiam că era doar o chestiune de timp pentru Slim".

Rapperul şi-a lansat surprinzător albumul "Music to Be Murdered By", în ianuarie 2020. Acesta a fost un succes instantaneu, ajungând pe primul loc în topul Billboard 200 şi generând single-ul de succes "Godzilla", cu Juice Wrld, care a ajuns pe locul 3 în Hot 100.

Slim Shady a fost mult timp un alter ego pentru Eminem, datând din 1997, de la "Slim Shady EP" şi "The Slim Shady LP", care a apărut doi ani mai târziu. Personajul a fost deseori cel pe care şi l-a asumat pentru a livra versurile sale mai agresive şi mai violente, care l-au marcat ca un rapper controversat încă de la începutul carierei sale. Şi-a asumat acest alter ego pe melodii precum "Guilty Conscience", "'97 Bonnie and Clyde" şi "Kill You".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.