Superstarul pop britanic Elton John a anunţat că luna viitoare va lansa albumul intitulat „The Lockdown Sessions”, conceput în timpul izolării cu o pleiadă de artişti. Al 16-lea album, care va apărea pe 22 octombrie, cuprinde zece noi cântece, între care colaborări cu Dua Lipa, Gorillaz, Lil Nas X, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Stevie Wonder şi Stevie Nicks.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ultimul lucru pe care mă aşteptam să-l fac în timpul izolării era un album. Dar, pe măsură ce pandemia avansa, proiecte unice au apărut”, a explicat Sir Elton John. 

„Unele sesiuni de înregistrare trebuiau să fie făcute la distanţă, prin Zoom, ceea ce evident nu mai făcusem înainte”, a povestit interpretul melodiilor „Your Song” şi „Candle in the Wind”. Alte sesiuni „au fost înregistrate cu respectarea regulilor de siguranţă foarte stricte, lucrând cu un alt artist, dar separaţi de ecrane din sticlă”. 

„Dar toate piesele la care am lucrat au fost cu adevărat interesante şi diferite de tot ce am făcut până acum, lucruri care m-au scos din zona de confort către un teritoriu complet nou”, a descris el.  

Elton John va susţine turneul de adio în Europa şi America de Nord în 2022. Artistul în vârstă de 74 de ani a început turneul, numit "Farewell Yellow Brick Road", în 2018, prevăzând mai mult de 300 de date de concert în trei ani în toată lumea înainte de izbucnirea pandemiei. 

Turneul va debuta în mai 2022 la Frankfurt şi se va încheia şase luni mai târziu la Los Angeles după show-uri în Europa la Milano, Paris şi Liverpool, apoi în America de Nord. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.