Muzicienii Elton John, Quincy Jones şi Sean Lennon se numără printre curatorii serviciului Experience Vinyl, care va fi lansat în luna aprilie, informează revista Rolling Stone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

George Clinton şi Talib Kweli se alătură primelor nume anunţate. 

Serviciul de abonare la viniluri funcţionează pe baza unui abonament - de mai puţin de 30 de dolari pe lună - care va aduce celor înscrişi un disc ales de unul dintre artiştii-curatori, împreună cu un comentariu personal, dar şi o listă cu zece albume preferate ale artistului, acces la magazinul online Experience Vinyl şi diverse recompense.

Trimestrial, serviciul va oferi invitaţii la concerte şi călătorii.

”Este un club al discurilor, unde artiştii aleg nu doar albumele pe care le iubesc, ci pe cele fără de care nu pot trăi”, a precizat Brad Hammonds, fondatorul Experience Vinyl, pentru Billboard. ”Cine ar fi mai bine să îţi trimită muzică în fiecare lună decât artiştii înşişi?”, s-a întrebat el.

Plata pentru acest serviciu se poate face anual, trimestrial sau lunar, iar un procent din încasări va fi donat unor acţiuni sau organizaţii caritabile alese de arist. 

Primul curator al Experience Vinyl va fi Elton John, iar el a ales ca o parte din încasări să meargă la fundaţia pe care o deţine - The Elton John AIDS Foundation.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.