Simbol al muzicii pop, Elton John a anunţat marţi, pe contul său de Instagram, că a fost testat pozitiv la Covid-19 şi a anulat două concerte prevăzute la Dallas, în sudul Statelor Unite, în cadrul turneului său mondial de adio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am contractat Covid şi trebuie deci să reprogramez concertele mele de la Dallas”, prevăzute marţi şi miercuri, a scris cântăreţul în vârstă de 74 de ani.

„Din fericire, sunt vaccinat complet şi am primit doza a treia, iar simptomele mele sunt uşoare, deci sunt sigur că pot să susţin concertul sâmbătă, la North Little Rock, în Arkansas”, a adăugat Sir Elton John.

„Este mereu o decepţie să amâni concerte (...), dar vreau să asigur siguranţa mea şi pe a echipei mele”, a explicat muzicianul. 

Cele două concerte de la Dallas vor fi reprogramate şi cei care au bilete vor fi contactaţi rapid, a precizat artistul. 

Superstarul şi-a început turneul de adio „Farewell Yellow Brick Road” în 2018, plănuind peste 300 de întâlniri în trei ani în întreaga lume, înainte de a fi afectat de pandemia de coronavirus.

În septembrie 2021, el a lansat „The Lockdown Sessions”, un nou album în întregime compus din colaborări cu tineri artişti. 

Elton John a vândut mai mult de 300 de milioane de discuri în lume, a susţinut peste 3.500 de concerte şi i-a fost dedicat un film, „Rocketman”, lansat în 2019. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.