Muzicianul britanic Elton John a susţinut un scurt recital-supriză, duminică seară, la cea de-a 20-a aniversare a spectacolului „The Lion King” pe Broadway.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compozitorul nominalizat la premiile Tony a interpretat „Circle of Life”, împreună cu întreaga echipă a spectacolului, scrie The Hollywood Reporter.

„The Lion King” a debutat pe Broadway pe 13 noiembrie 1997 şi a câştigat 6 premii Tony, inclusiv la categoria „cel mai bun musical”. De la premieră, spectacolul a cunoscut 24 de producţii în opt limbi şi a fost urmărit de peste 90 de milioane de spectatori.

Produs de Disney Theatrical Productions, spectacolul a avut încasări care au depăşit orice film sau show de pe Broadway din istoria box office-ului.

Adaptarea pentru scenă este bazată pe filmul de animaţie „The Lion King” din 1994, care include piese semnate de Elton John şi Tim Rice.

Disney pregăteşte o nouă animaţie, care este programată să fie lansată pe 19 iulie 2019. Pentru ea îşi vor împrumuta vocile Donald Glover, Beyonce, James Earl Jones, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen, Billy Eichner, Alfre Woodard, John Oliver şi Keegan-Michael Key. Regizor va fi Jon Favreau.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.