Violonistul şi compozitorul Edvin Marton va prezenta, pe 16 mai, spectacolul „The Rock Symphony” la Sala Palatului din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul rus, care a fost prezent toamna trecută la festivalul Cerbul de Aur de la Braşov, va interpreta pe vioara Stradivarius Ex Auer, evaluată la 7 milioane de dolari, compoziţii clasice şi moderne, de la Vivaldi la Metallica.

Câştigător al unui premiu Sports Emmy pentru compoziţia dedicată World Figure Skating Championships (2005), Marton a mai concertat la Bucureşti în mai multe rânduri, cel mai recent, în aprilie 2018.

Edvin Marton a cunoscut succesul internaţional odată cu proiectul realizat împreună cu patinatorul rus Evgeni Plushenko şi după câştigarea concursului Eurovision în anul 2008, alături de Dima Bilan.

Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua iabilet.ro, la preţuri ce variază între 50 lei şi 300 de lei, în funcţie de locul ocupat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.