Ed Sheeran, Steven Spielberg sau Mick Jagger vor participa, duminică, alături de o sută de personalităţi, la un eveniment care are drept scop strângerea de fonduri destinate să ajute India în lupta contra noului val de cazuri de Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă prezentăm cel mai mare concert de strângere de fonduri - #WeforIndia, cu peste 100 de artişti din toată lumea. Acest eveniment îşi propune să strângă fonduri pentru acţiunea GiveIndia în lupta contra Covid-19", a scris Give India, platforma care îl organizează.  

Toate fondurile vor fi folosite pentru a sprijini medical spitalele indiene. 

Prin intermediul "We For India", Give India încearcă "să sensibilizeze opinia publică" cu privire la situaţia sanitară cu care se confruntă în prezent India. 

Numărul de noi cazuri şi decese a reînceput să crească de două săptămâni în India. De la începutul pandemiei, India a înregistrat 32 de milioane de cazuri confirmate şi 427.000 de decese, cifre subestimate din cauză că multe nu sunt declarate. 

Coprodus de The World We Want şi Reliance Entertainment, evenimentul "We For India" va fi difuzat în direct, pe Facebook, duminică, 15 august. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.