Cântăreţul britanic Ed Sheeran a dezvăluit luni o baladă intitulată "Afterglow", care este un mesaj de speranţă după un an dificil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un videoclip, în care Ed Sheeran interpretează un cântec înainte de răsărit a fost publicat pe pagina de YouTube a artistului. 

"Afterglow este un cântec pe care l-am scris anul trecut şi pe care am vrut să-l lansez doar pentru voi", a scris el pe Instagram. "Nu este primul single de pe viitorul meu album. Este doar un cântec pe care îl iubesc şi sper să vă placă. Să-l ascultaţi cu plăcere! Să aveţi sărbători bune şi un sfârşit de an în siguranţă!". 

"Afterglow" este primul proiect muzical de la lansarea în iulie 2019 a "No.6 Collaborations Project", disc compus în colaborare cu artişti ca Justin Bieber, Stormzy, Khalid. Devenit tată acum câteva luni, Ed Sheeran lucrează de mai mult de un an la al cincilea album de studio. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.