Duoul german avangardist Deine Lakaien va susţine, pe 6 noiembrie, de la ora 19.00, un concert la Sala Radio din Bucureşti, parte a turneului "XXX - The 30 Years Retrospective".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii, Artmania, anunţă un spectacol clasic-contemporan acustic.

Proiectul a fost fondat în 1985 de vocalistul Alexander Veljanov şi de compozitorul şi multi-instrumentistul Ernst Horn. Muzica interpretată de cei doi reuneşte influenţe dark wave, pop şi elemente de avantgardă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Discografia Deine Lakaien cuprinde 15 titluri, între care zece reprezintă albume de studio.

Deine Lakaien a susţinut un concert acustic în faţa publicului din România la ARTmania Festival Sibiu 2013, un spectacol cu casa închisă desfăşurat în curtea Muzeului Naţional Brukenthal.

Biletele pentru concertul din 6 noiembrie de la Bucureşti costă 90, 120 şi 150 de lei şi sunt distribuite în reţelele partenere Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti şi benzinăriile OMV), Myticket, Kompostor şi pe artmania.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.