Cântăreţul canadian Drake a anunţat, printr-un mesaj publicat pe Instagram, că va lansa proiectul ”More Life” pe 18 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul a publicat, sâmbătă, un videoclip la finalul căruia sunt scrise titlul proiectului şi data de lansare.

”Ştiu că mi-a luat ceva timp, dar mă voi duce la hotel în seara asta să termin «More Life», astfel încât să vi-l pot oferi cât mai curând”, a spus Drake, vineri seară, în timpul unui concert susţinut în Hamburg.

În luna februarie, cântăreţul canadian Drake i-a acuzat pe reprezentanţii The Recording Academy, instituţia care decernează premiile Grammy, că îl consideră un artist rap datorită culorii pielii sale, în contextul în care piesele sale nu se înscriu în acel stil muzical, iar el revendică statutul de star pop. Astfel, Drake, artistul cu cele mai mari vânzări de discuri în 2016, a decis să renunţe la cele două trofee pe care le-a câştigat la gala Grammy 2017.

Aubrey Drake Graham, născut pe 24 octombrie 1986 în Toronto, este un cântăreţ de pop-R&B, rapper şi actor canadian. Mult timp afiliat casei de discuri a rapperului Lil Wayne, Young Money Entertainment, Drake a semnat un contract oficial cu această casă în iunie 2009. Primul album de studio al muzicianului canadian, intitulat ”Thank Me Later”, a fost lansat pe 14 iunie 2010. Începând din decembrie 2012, Drake îşi lansează albumele prin intermediul propriei case de discuri, October's Very Own, filială a Warner Music Group. Drake a lansat până în prezent patru albume de studio şi a câştigat numeroase trofee internaţionale, inclusiv trei premii Grammy, patru American Music Awards şi două MTV Music Video Awards.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.