Festivalului Jazz in Church, ajuns la a şaptea ediţie, va avea loc în perioada 7 - 10 martie, când, la Biserica Luterană din Bucureşti, vor susţine concerte 20 de artişti de pe trei continente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre artiştii care vor cânta la Jazz in Church se numără Julie Campiche Quartet - un grup inovativ care suprinde cu un mix de harpă, saxofon, double bass, percuţie şi efectele speciale ale muzicii electronice -, Edmar Castaneda – jazzman columbian care readuce harpa în prim-plan -, şi duo-ul de saxofon şi orgă format din Rain Sultanov şi Isfar Sarabski din Azerbaidjan.

Veteranul Arild Andersen, unul dintre cei mai mari contrabasişti jazz, va fi acompaniat de Daniele Bonaventura – un muzician italian antrenat ca pianist, dirijor şi violoncelist.

Concertele încep în fiecare seară de la ora 19.00, iar sâmbătă, 9 martie, de la ora 11.00, are loc programul Jazz for Kids.

Festivalul va fi deschis pe 7 martie, de la ora 19.00, de Mario Batkovic, urmat de Maria Pia De Vito, Anja Lechner, Francois Couturier şi Michele Rabbia.

Rain Sultanov & Isfar Sarabksi şi Edmar Castaneda concertează pe 9 martie, iar Julie Campiche Quartet şi Arild Andersen & Daniele di Bonaventura concertează pe 10 martie. 

Biletele sunt disponibile pe entertix.ro şi myticket.ro şi căstă 150 de lei/ seară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.