Două categorii de bilete pentru concertul pe care interpreta fado Mariza îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti pe 6 martie au fost epuizate, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, pentru eveniment mai pot fi cumpărate bilete la preţurile de 249 şi 349 de lei. Ele sunt disponibile în reţeaua iabilet.ro.

Artista portugheză va fi acompaniată pe scena Sălii Palatului de José Manuel Neto (chitară portugheza), Pedro Jóia (chitară clasică), Fernando Araújo (bas acustic), Hugo Marques (percuţie & baterie) şi João Frade (acordeon).

Mariza îşi va promova prin acest concert cel mai recent album al ei, al optulea, care îi poartă numele, lansat în 2018.

Născută pe 16 decembrie 1973, în Mozambic, şi crescută în Portugalia, multiplă nominalizată la premiile Grammy şi câştigătoare a premiului BBC pentru „cel mai bun artist european”, Mariza a colaborat, de la debutul din 2001, cu nume precum Lenny Kravitz şi Sting, Cesária Évora şi Tito Paris, Carlos do Carmo şi Rui Veloso.

A debutat discografic în 2002, cu „Fado em Mim”. În anul 2004, solista a primit premiul Asociaţiei Jurnaliştilor Străini din Portugalia şi European Border Breakers Award. În acelaşi an, cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Atena, Mariza a cântat în duet cu Sting piesa „A Thousand Years”.

Într-un singur deceniu, Mariza albumele ei au fost vândute în peste un milion de exemplare şi a susţinut un număr impresionant de concerte, peste tot în lume, devenind cântăreaţa cu cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.