Două bijuterii spectaculoase, purtate de actriţele Jennifer Lopez şi Gal Gadot la diferite evenimente din Statele Unite, se află între cele 300 de piese de colecţie care vor fi scoase la vânzare în cadrul Licitaţiei de Crăciun - Bijuterii şi Artă Decorativă de joi, 17 decembrie, la Casa A10 by Artmark.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jennifer Lopez a ales să poarte în 2017 un impozant inel realizat de brandul exclusivist Pheres la NBC Universal Upfront - eveniment care promovează producţiile de top TV ale fiecărui sezon şi unde actriţa şi-a prezentat două serii de succes - "Shades of Blue" şi "World of Dance". 

La trei ani distanţă, bijuteria purtată de Jennifer Lopez la New York este scoasă la licitaţie în Bucureşti pentru preţul de pornire de 25.000 de euro. Inelul în formă de floare este realizat din aur alb şi galben şi este presărat cu 250 de diamante briliant.

O impresionantă apariţie în licitaţia din 17 decembrie este şi bijuteria purtată de Gal Gadot, interpreta personajului "Wonder Woman" în celebra peliculă omonimă, la decernarea premiilor MTV Movie&TV Awards din 2019. Gal Gadot a optat pentru un colier, realizat de brandul Pheres, alcătuit din diamante negre beads, care în licitaţie este însoţit şi de pandantiv-cruce din aur roz şi diamante încrustate. Preţul de pornire al setului este de 9.000 de euro.

Totodată, cea mai valoroasă piesă din Licitaţia de Crăciun - Bijuterii şi Artă Decorativă este un impresionant inel din aur alb decorat cu două diamante triunghiulare şi un impozant diamant central. Bijuteria are un preţ de pornire, în licitaţia din 17 decembrie, de 50.000 de euro.

Bijuteriile purtate de staruri de la Hollywood sau realizate de renumiţi creatori în ateliere celebre sunt aduse pentru prima dată în România şi pot fi admirate la Palatul Cesianu-Racoviţă, începând de joi, în regim gratuit, iar pe 17 decembrie licitate pe platforma Artmark Live prin intermediul unui cont activ, realizat cu cel putin 24 de ore înaintea evenimentului.

Admiratorii accesoriilor de lux pot alege dintr-o gamă largă de bijuterii - cu preţuri pe măsura unui cadou de Crăciun, plecând de la preţuri de pornire de 100 de euro şi care ajung până la 50.000 de euro - inele din aur, cu diamante şi safire rare, seturi de cercei şi coliere din perle, lanţuri cu pandantive, multe purtând numele unor branduri renumite precum: Tiffany, Fabergé, Cartier, Mauboussin, etc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.