În acest an, Donald Trumpkin nu mai este singur. Noii lui prieteni, Hillary Clintkin şi Vladimir Putkin, îi vor ţine companie. Cei trei sunt veritabile vedete în rândul dovlecilor uriaşi care au fost sculptaţi de Halloween de Jeanette Paras, o femeie din statul american Ohio, informează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pridvorul casei în care locuieşte Jeanette Paras a atras în acest an un număr mare de curioşi, dar şi reprezentanţi ai presei, după ce această femeie din Dublin, Ohio, a sculptat şi a decorat anul trecut un dovleac de 169 de kilograme pentru a-l face să semene cu Donald Trump. 

L-a numit ”Donald Trumpkin” - alăturare între numele de familie al politicianului republican şi cuvântul din limba engleză ”pumpkin” care înseamnă ”dovleac”.

Jeanette Paras sculptează şi pictează dovleci foarte mari începând din 1988. 

Kim Jong-un, Miley Cyrus, Oprah Winfrey şi Kanye West sunt doar câteva dintre personajele care s-au numărat în creaţiile sale realizate în anii trecuţi.

În acest an, Jeanette Paras a decis să rămână imparţială din punct de vedere politic.

”Acesta este un pridvor Paras Pumpkins non-partizan. Nu puteam să fac un singur dovleac. Nu puteam să trec cu vederea campania prezidenţială. Nu există niciun subiect mai «fierbinte» decât acesta în buletinele de ştiri”, a declarat ea pentru CNN.

Posibila implicare a Rusiei pentru a influenţa alegerile prezidenţiale americane a reprezentat o sursă de inspiraţie pentru Jeanette Paras. Acesta este motivul pentru care l-a adăugat în rândul creaţiilor sale pe preşedintele rus Vladimir Putin, sub forma unui dovleac sculptat care a primit numele de ”Vladimir Putkin”.

În acest an, Jeanette Paras a ales dovleci cu mărimi şi greutăţi similare pentru Clinton - 65,7 kilograme - şi Trump - 60,3 kilograme. În stimp, ”Putkin” are o greutate de 154,6 kilograme.

”Nu am vrut să existe o diferenţă prea mare între cei doi candidaţi prezidenţiali”, a spus Paras.

Ea nu a vrut să dezvăluie numele candidatului pe care îl preferă pentru funcţia de preşedinte, dar a dezvăluit totuşi faptul că a avut o problemă cu unul dintre cei trei dovleci uriaşi.

”Am avut o problemă de putrefacţie cu unul dintre personaje, dar nu voi spune care dintre ei. A trebuit să îi fac o operaţie pe creier, să îi scot coada şi să aplic soluţie de înălbire”, a precizat Jeanette Paras.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.