Filmările la "The Chosen One", un serial pe care Netflix îl pregătea, au fost marcate de o dramă: doi actori au murit într-un accident de maşină, joi, în statul mexican Baja California.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Doi alţi membri ai distribuţiei şi patru din echipa tehnică au fost răniţi şi sunt în stare stabilă, relatează Variety. 

Cei doi actori care au decedat sunt Raymundo Garduño Cruz şi Juan Francisco González Aguilar. Nicio altă informaţie despre rolurile pe care le aveau în proiect nu a fost comunicată. 

Potrivit Associated Press, care citează mass-media locale, camioneta care transporta echipa se îndrepta către aeroportul local când s-a răsturnat, accidentul neavând loc la locul de filmare. 

Redrum, societatea de producţie, a decis să suspende filmările. 

Conform Los Angeles Times, "The Chosen One" spune povestea unui copil în vârstă de 12 ani care descoperă că este încarnarea lui Iisus şi că destinul său este de a salva umanitatea. Netflix a prezentat acest proiect în 2018.

Aceasta este a doua adaptare Netflix a unei cărţi de benzi desenate de la editura Millarworld, achiziţionată de platformă în 2017, după "Jupiter's Legacy" lansată anul trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.