Lungmetrajul „Frizerul de câini/ Dogman”, regizat de Matteo Garrone, premiat de Academia Europeană de Film şi propunerea Italiei pentru o nominalizare la Oscar, va rula din 25 ianuarie în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia a avut premiera anul acesta la Cannes, unde a fost recompensată cu premiile pentru „cel mai bun actor" şi Palme Dog pentru cea mai bună performanţă canină.

Marcello, un simpatic frizer de patrupede, îşi completează veniturile de la salonul canin la care lucrează vânzând droguri. Când Simoncino, client fidel de al lui Marcello şi fost boxer, e eliberat din puşcarie, cartierul se alarmează, iar Marcello se vede nevoit să îi sară în ajutor. El se alătură violentului său tovarăş cu devotamentul unui câine credincios care îşi urmează orbeşte stapânul. Hotărât să îşi ia revanşa după ani de umilinţe şi frustrări, Marcello îşi face un plan de răzbunare care îl ia până şi pe el prin surprindere.

Din distribuţie fac parte Marcello Fonte şi Edoardo Pesce.

„Frizerul de câini“ va intra în cinematografele din ţară începând cu 25 ianuarie 2019, fiind distribuit de Voodoo Films.

Avanpremiera filmului va avea loc în cadrul Oscar Weekend, din 18 - 20 ianuarie, la Cinema Elvire Popesco.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.