Documentarul ”Mistaken for strangers”, de Tom Berninger, va fi proiectat pe 24 august, de la ora 19.30, la Deschis Gastrobar din Bucureşti, în avanpremiera festivalului DokStation, informează organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul va fi precedat de un concert live de cover-uri The National, susţinut de Doru Trăscău (AB4 şi The Mono Jacks) şi Andi Dumitrescu.

Regizat de Tom Berninger, fratele mai mic al liderului formaţiei The National, Matt Berninger, ”Mistaken for Strangers” este un film care pleacă de la intenţia de a documenta un turneu şi ajunge să facă, cu onestitate, umor şi duioşie, portretele celor doi fraţi, cu bune şi cu rele.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

The National este o trupă indie rock americană, formată în Cincinnati, în 1999. Formaţia este alcătuită din Matt Berninger (voce), Aaron Dessner (chitară şi clape), Bryce Dessner (chitară), Scott Devendorf (bas) şi Bryan Devendorf (tobe).

Trupa a înregistrat şase albume de studio, cel mai recent fiind ”Trouble Will Find Me”, lansat în mai 2013. Matt Berninger a anunţat că noul album, ce va avea influenţe electronice, va fi înregistrat după o serie de concerte cu noile piese, de-a lungul verii 2016.

Doru Trăscău şi-a început cariera în urmă cu mai bine de 15 ani, odată cu formaţia AB4, una dintre primele trupe de rock alternativ din România. În 2008, el a pus bazele unui nou proiect muzical, The Mono Jacks, care a lansat vara aceasta single-ul ”Drumul”.

Andi Dumitrescu este liderul formaţiei folk-rock Bucium, alături de care pregăteşte lansarea albumului conceptual ”Mioriţa”, în luna decembrie a acestui an.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile. 

Prima ediţie DokStation, singurul festival de filme documentare muzicale din Bucureşti, va avea loc între 23 şi 25 septembrie. DokStation se adresează atât publicului pasionat de film şi muzică, cât şi comunităţilor cartierelor bucureştene.

DokStation este un proiect cultural finanţat în cadrul Programului cultural Bucureşti - Oraşul in-vizibil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.