"Val", noul documentar Amazon despre viaţa actorului Val Kilmer, a avut premiera miercuri, la Los Angeles, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizorii Leo Scott şi Ting Poo au montat filmul cu înregistrări video nedifuzate până în prezent care au fost realizate de însuşi Kilmer pe parcursul a 40 de ani.

"Sunt peste 50 de ani montaţi", a spus Jack, fiul lui Val Kilmer pentru Variety. Fiica sa Mercedes a afirmat că i-a făcut plăcere să vadă filmări cu părinţii săi la nuntă: "Am văzut fotografii, dar niciodată video". 

Val Kilmer, care a fost diagnosticat cu cancer la gât acum câţiva ani, nu a fost prezent la premieră. "Sănătatea sa este bună", a spus Mercedes. "Se simte foarte bine". 

Kilmer, care este descris de studio drept „unul dintre cei mai nestatornici şi/ sau neînţeleşi actori de la Hollywood”, a strâns mii de ore de filmări, de la înregistrări realizate cu fraţii lui la unele făcute în timpul pregătirii pentru filmele „Top Gun” şi „Batman Forever”.

Acest film este primul lungmetraj dintr-o serie de filme şi seriale documentare produse de companie A24.

Val Kilmer, născut pe 31 decembrie 1959, a devenit popular la jumătatea anilor 1980, după apariţiile în filme precum „Top Secret” (1984) şi „Top Gun” (1986). În anii 1990, a fost apreciat şi de criticii de specialitate, după o serie de filme care au avut şi succes de box office. L-a interpretat într-o manieră impresionantă pe Jim Morrison în „The Doors” şi s-a remarcat în pelicule precum „Tombstone”, „Batman Forever”, „Heat”, „The Saint”, „Red Planet” şi „The Salton Sea”. Între altele, a mai jucat în „The Super” şi „The Snowman”, dar şi în continuarea „Top Gun”, „Maverick”, unde şi-a reluat rolul Iceman.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.