DJ-ul francez David Guetta a dezvăluit că intenţionează să colaboreze cu compania Virgin Galactic, care s-a declarat dispusă să îl ajute să susţină un concert în spaţiu, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul francez, în vârstă de 48 de ani, cunoscut în lumea întreagă pentru piese de succes precum ”Titanium”, lansată în colaborare cu Sia, şi ”When The Love Takes Over”, în colaborare cu Kelly Rowland, spune că nu şi-a realizat încă toate planurile şi că va pregăti în anii următori un proiect ambiţios.

”Am vorbit cu specialiştii de la Virgin Galactic la un moment dat şi am discutat despre posibilitatea de a susţine un concert în spaţiu. Ar fi cool”, a dezvăluit David Guetta în emisiunea prezentată de Scott Mills pe postul BBC Radio 1. 

Interviul cu David Guetta a fost difuzat vineri, însă a fost înregistrat cu câteva zile înainte de atacul terorist comis în noaptea de joi spre vineri în oraşul francez Nisa, în urma căruia 84 de persoane au fost ucise. 

David Guetta, născut pe 7 noiembrie 1967, la Paris, este un DJ şi producător muzical francez de muzică house. Şi-a lansat albumul de debut, ”Just a Little More Love”, în 2001, ce a fost urmat de discuriule ”Guetta Blaster” (2004) şi ”Pop Life” (2007). Materialul discografic care i-a adus celebritatea se intitulează ”One Love” şi a apărut pe piaţă în anul 2009. Acel album conţine trei piese care au ajuns pe prima poziţie în topul britanic şi pe poziţii fruntaşe în cel american - ”When The Love Takes Over” (cu Kelly Rowland), ”Gettin' Over You” (cu Chris Willis, Fergie şi LMFAO) şi ”Sexy Bitch” (cu rapperul Akon). 

David Guetta a vândut peste 9 milioane de albume şi peste 30 milioane de single-uri pe plan mondial. În 2011, muzicianul francez a ocupat primul loc în clasamentul celor mai buni 100 DJ din lume întocmit de revista DJ Mag.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.