Un judecător a declarat că Kevin Costner şi soţia sa de aproape două decenii, Christine Baumgartner, sunt acum divorţaţi din punct de vedere legal, potrivit documentelor depuse marţi la tribunal, transmite The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Căsnicia cuplului s-a încheiat, la nouă luni după ce ea a depus cererea de divorţ, se arată într-o hotărâre înregistrată la tribunalul din comitatul Santa Barbara.

În primele luni după despărţire, Costner şi Baumgartner s-au luptat în instanţă pentru custodia copiilor şi plata pensiei de întreţinere şi păreau să se îndrepte spre un proces controversat. Dar au ajuns la o înţelegere în septembrie care le-a permis să îl evite.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Cei doi vor avea custodia comună a fiilor lor, în vârstă de 16 şi 15 ani, şi a fiicei, în vârstă de 13 ani. În septembrie, un judecător i-a ordonat lui Costner să plătească aproximativ 63.000 de dolari pe lună drept pensie alimentară pentru copii, după ce ea ceruse aproximativ 175.000 de dolari pe lună.

Costner, în vârstă de 69 de ani, şi Baumgartner, în vârstă de 48 de ani, model şi designer de genţi, au început să se întâlnească în 1998 şi s-au căsătorit la ferma lui din Colorado în 2004.

A fost cea de-a doua căsătorie pentru Costner, starul premiat cu Oscar şi Emmy pentru serialul TV " Yellowstone " şi filme precum "Dances With Wolves", "The Bodyguard" şi "Bull Durham".

El are, de asemenea, patru copii adulţi din relaţiile anterioare.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.