Divorţul cântăreţei americane Mariah Carey de cel de-al doilea soţ al ei, rapperul şi prezentatorul TV Nick Cannon, a fost finalizat, potrivit unor surse citate de presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mariah Carey şi Nick Cannon s-au căsătorit în 2008 în Bahamas şi au devenit părinţi de gemeni - Moroccan şi Monroe - în anul 2011.

Cei doi artişti au anunţat în august 2014 că au luat decizia de a se despărţi, iar Nick Cannon a depus actele de divorţ în decembrie 2014.

Presa americană afirmă că Mariah Carey l-ar fi presat pe Nick Cannon să semneze cât mai repede un acord în privinţa divorţului, pentru ca ea să poată să se căsătorească cu noul ei partener de viaţă, miliardarul australian James Packer, cu care artista s-a logodit în luna ianuarie.

Potrivit TMZ.com, Nick Cannon a semnat recent actele de divorţ. Întrucât foştii soţi au semnat un contract prenupţial, împărţirea bunurilor se va face destul de repede.

”Ea va primi ceea ce a câştigat în timpul căsniciei, iar va păstra ceea ce a câştigat în timpul mariajului”, afirmă TMZ.

Acelaşi site spune că Nick Cannon şi Mariah Carey au fost de acord cu custodia comună a copiilor. Niciuna dintre părţi nu a solicitat pensie alimentară.

Vestea despre finalizarea divorţului cântăreţei Mariah Carey a apărut la doar câteva zile după ce presa internaţională a publicat o serie de articole în care se spune că artista s-a despărţit de miliardarul australian James Packer.

Potrivit unor zvonuri, miliardarul australian James Packer, iubitul cântăreţei Mariah Carey, a părăsit-o pe artistă după aproape un an de la logodna cuplului, din cauza ”cheltuielilor extravagante” ale acesteia şi a faptului că interpreta americană a acceptat să apară într-un reality-show.

Agentul de presă al cântăreţei a confirmat faptul că Mariah Carey şi James Packer au luat decizia de a trăi separat pentru o perioadă şi a dezvăluit că cei doi nu s-au mai văzut din luna septembrie, când şi-au întrerupt brusc o vacanţă în Grecia, în urma unei neînţelegeri. 

Mariah Carey şi James Packer au fost căsătoriţi fiecare de două ori.

Mariah Carey a fost căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola, în perioada 1993 - 1997, şi cu rapperul Nick Cannon, în perioada 2008 - 2015. Artista şi Nick Cannon au împreună doi copii, gemenii Moroccan şi Monroe, care s-au născut pe 30 aprilie 2011.

James Packer a fost căsătorit cu Jodhi Meares, în perioada 1999 - 2007, şi cu Erica Baxter, în perioada 2007 - 2013. Magnatul australian are trei copii cu cea de-a doua soţie - Indigo, născută pe 27 iulie 2008, Jackson Lloyd, născut pe 1 februarie 2010, şi Emmanuelle Sheelah, născută pe 22 septembrie 2012.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.