Casa de modă Nina Ricci a anunţat joi plecarea directorului său artistic, Guillaume Henry, după o colaborare de trei ani, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După trei ani de activitate împreună, Nina Ricci şi Guillaume Henry au decis să pună punct colaborării lor după prezentarea colecţiei Iarnă 2018", care a avut loc pe 2 martie în timpul Săptămânii Modei de la Paris, a transmis casa de modă. 

Eticheta, proprietate a grupului spaniol Puig, nu a precizat motivele acestei decizii. 

"Următoarele colecţii, până la sosirea unui nou director de creaţie, vor fi asigurate de studioul Nina Ricci", se arată în comunicat. 

Creatorul francez, născut în 1978, a sosit în 2014 la Nina Ricci, după cinci ani la Carven, marcă pe care a relansat-o şi a modernizat-o. Format la Şcoala superioară de Arte Aplicate Duperré şi al Institutul Francez de Modă, Guillaume Henry a lucrat şi la Givenchy şi Paule Ka.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.