Mii de persoane au asistat duminică la o demonstraţie de drift într-o parcare din municipiul Constanţa, iar anterior maşinile participante la eveniment au fost expuse în Piaţeta Cazino din Mamaia, iar cei doritori au putut să le fotografieze timp de oră sau să stea de vorbă cu piloţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vicepreşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, spune că a ales să deschidă noul sezon estival “cu motoare turate la maxim”, pentru că driftul a fost un eveniment care a atras foarte mult atenţia în anii trecuţi, având mulţi fani atât printre constănţeni, cât şi printre turişti.

“Am organizat un teaser, un preview, o avanpremieră a ceea ce vor găsi turiştii în timpul verii în Mamaia. Unul dintre evenimentele cele mai iubite ale verii trecute a fost Campionatul Naţional de Drift, etapa Mamaia Style, şi ne-am gândit ca aşa să începem cu motoare turate la maxim, în forţă, sezonul 2017 în Mamaia”, a declarat Corina Martin.

Ea a menţionat că dintre toate evenimentele promovate cu mult timp înainte driftul a atras cel mai mult atenţia.

Astfel, duminică în jurul prânzului, maşinile participante la drift au fost expuse în Piaţeta Cazino din Mamaia, iar oamenii au putut să le fotografieze. Apoi, autoturismele au plecat în municipiul Constanţa, către parcarea de la Poarta 1 a Portului Constanţa, unde era programat show-ul.

“Am făcut o echipă cu unii dintre cei mai talentaţi şi mai buni piloţi din România şi vom pune în scenă un concept pentru prima dată la noi în ţară. Este vorba de un concept care are la bază derapajul controlat sau driftul, combinat cu îndemânare. Suntem onoraţi şi extraordinari de bucuroşi pentru faptul că ne aflăm la Constanţa, pe litoral, într-o asemenea zi şi pentru a pune în practică acest nou concept”, a declarat Sorin Ene, unul dintre piloţii participanţi.

El a precizat că ceea ce se vede pe circuit poate părea foarte uşor văzut din afară, dar că un pilot pentru a ajunge la asemenea abilităţi are nevoie de ani de antrenament.

Începând cu ora 14.00, timp de cinci ore, oamenii au putut urmări o demonstraţie a celor mai buni piloţi. Driftul va reveni peste câteva luni la Constanţa, o întrecere fiind programată în timpul verii în municipiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.