Actriţa Demi Moore a vorbit în emisiunea "Good Morning America" despre starea de sănătate a lui Bruce Willis, de care a divorţat în urmă cu mai bine de 20 de ani, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce îşi promova noul serial "Feud: Capote vs. The Swans", Moore a făcut o actualizare a stării de sănătate a lui Willis. "Cred că, date fiind circumstanţele, se simte foarte bine", a spus Moore în emisiune.

În 2022 s-a anunţat că Willis se va retrage din carieră din cauza unor probleme cognitive. De atunci, el a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală (FTD), care este o afecţiune cerebrală progresivă.

Moore şi Willis au divorţat în 2000 şi au trei fiice adulte, Rumer, Scout şi Tallulah.

"Ceea ce voi spune este ceea ce le spun copiilor mei, şi anume că este important să îi întâlneşti acolo unde se află şi să nu te agăţi de ceea ce nu este", a declarat Moore la "GMA". "Pentru că există o mare frumuseţe şi dulceaţă şi iubire şi bucurie din asta". 

Fostul cuplu a continuat să împărtăşească în mod amiabil experienţele familiale de-a lungul anilor. Willis este căsătorit de mai bine de 16 ani cu Emma Heming Willis, cu care are două fiice mici, Mabel şi Evelyn.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.