Familia lui Bruce Willis l-a sărbătorit, duminică, la împlinirea vârstei de 68 de ani. Pe Instagram, Demi Moore a publicat un videoclip de la petrecere, la o lună după ce a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

„La mulţi ani, BW!”, a scris Demi Moore alături de videoclipul în care întreaga familie îi cântă „La mulţi ani”.

„Te iubesc şi ne iubesc familia”, continuă actriţa din „Ghost”. „Vă mulţumim tuturor pentru dragoste şi urările călduroase - cu toţii le simţim”. 

Căsătoriţi din 1987 până în 2000, Demi Moore şi Bruce Willis au trei fiice: Rumer, Scout şi Tallulah. Cea mai mică a vorbit şi despre boala tatălui ei pe reţelele de socializare: „Aceasta zi nu este neapărat uşoară (...) durerea noastră este cea care arată profunzimea dragostei pe care o avem pentru cineva. Aşa că încerc să le salut pe amândouă astăzi”. 

 

„Durerea este un preţ pe care voi fi mereu dispusă să-l plătesc pentru a simţi o astfel de iubire”, a scris ea alături de o fotografie în care apare în copilărie, dormind pe umerii tatălui ei.

 

Emma Heming Willis, care s-a căsătorit cu actorul în 2009 şi cu care are două fiice (Mabel şi Evelyn), a postat şi ea mesaje pe reţelele de socializare. În special un videoclip în care le mulţumeşte fanilor: „Am momente de tristeţe, în fiecare zi. De durere în fiecare zi. Şi chiar o simt astăzi, de ziua lui”. 

La începutul anului trecut, Bruce Willis şi-a anunţat sfârşitul carierei de actor dezvăluind că are afazie, o boală degenerativă care afectează abilităţile cognitive. Luna trecută, a fost dezvăluit diagnosticul, demenţă frontotemporală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.