Grupul britanic Deep Purple va concerta, pe 13 mai, în parcarea complexului Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneului “The Long Goodbye”, prin care promovează cel mai recent album, ”inFinite”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii, Events, informează că primul single de pe cel de-al 20-lea disc al formaţiei va fi lansat pe 20 ianuarie.

Albumul ”inFinite” urmează să fie lansat pe 7 aprilie 2017 şi este produs de earMUSIC.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pe scena de la Bucureşti vor urca Ian Gillan (voce), Roger Glover (bas), Ian Paice (tobe), Steve Morse (chitară) şi Don Airey (clape).

Biletele vor fi puse în vâzare începând de vineri, în reţeaua Eventim, la preţurile de 130 de lei (gazon B), 190 de lei (gazon A), 270 de lei (golden Ring) şi 350 de lei (tribună).

Deep Purple a fost înfiinţată în Hertford, Anglia, în 1968. Între muzicienii care au făcut parte din grup, de-a lungul timpului, se numără Jon Lord (clape), Ritchie Blackmore (chitară) şi David Coverdale (voce). Trupa a fost inclusă, în 1975, în Guinness Book of World Records, ca ”cea mai zgomotoasă formaţie din lume”. Albumele grupului au fost vândute în peste 120 de milioane de copii în întreaga lume. Între cele mai importante apariţii discografice semnate Deep Purple se numără: ”Deep Purple in Rock” (1970), ”Fireball” (1971), ”Machine Head” (1972), ”Burn” (1974), ”Stormbringer” (1974) şi ”Perfect Strangers” (1984). Cea mai recentă apariţie discografică datează din 2013 şi este intitulată ”How What?”. A fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.