Cartea ”Deep Purple: The Great Photo Book” a fost lansată în doar 3.333 de exemplare, fiecare având autograful original al fotografului Didi Zill, şi poate fi comandată pe Amazon.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiecare exemplar al albumului cu coperte cartonate este numerotat, iar preţul unuia este de 139,4 dolari. 

”Niciun alt fotograf nu a fost mai apropiat de formaţia Deep Purple ca Didi Zill”, notează deep-purple-book.net. Volumul bilingv (germană-engleză) conţine 600 de fotografii, dar şi amintiri ale lui Zill despre momentele petrecute alături de formaţia britanică.

Cartea are 464 de pagini şi cântăreşte 3 kilograme. Membrii formaţiei Deep Purple au fost fotografiaţi în perioada 1970 - 2006, în ţări precum Grmania, Danemarca, Anglia şi Spania, iar fotografiile sunt acompaniate de conversaţii ale fotografului cu Ian Gillan, Don Airey, Roger Glover, Ian Paice şi Steven Morse.

Formaţia britanică Deep Purple îşi începe turneul ”Long Goodbye” la Bucureşti, cu un concert care va avea loc pe 13 mai, la Romexpo, iar cel de-al 20-lea album al trupei, ”inFinite”, urmează să fie lansat pe 7 aprilie şi va fi promovat prin această serie de evenimente.

Deep Purple a fost înfiinţată în Hertford, Anglia, în 1968. Între muzicienii care au făcut parte din formaţie, de-a lungul timpului, se numără Jon Lord (clape), Ritchie Blackmore (chitară, cofondator) şi David Coverdale (voce). Trupa a fost inclusă, în 1975, în Guinness Book of World Records, ca ”cea mai zgomotoasă formaţie din lume”. Albumele grupului au fost vândute în peste 120 de milioane de copii în întreaga lume. Între cele mai importante apariţii discografice semnate Deep Purple se numără ”Deep Purple in Rock” (1970), ”Fireball” (1971), ”Machine Head” (1972), ”Burn” (1974), ”Stormbringer” (1974) şi ”Perfect Strangers” (1984). Cea mai recentă apariţie discografică datează din 2013 şi este intitulată ”How What?”. Formaţia a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.