Lungmetrajul „Deadpool 2”, regizat de David Leitch, cu Ryan Reynolds în rol principal, s-a menţinut, după al doilea weekend de la premieră, pe primul loc în box office-ul românesc, unde „Solo”, „Book Club” şi „Show Dogs” sunt debuturile din top 10.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al doilea film al francizei „Deadpool”, din distribuţia căruia mai fac parte Josh Brolin şi Morena Baccarin, a fost vizionat de 41.322 de spectatori şi a generat încasări de 847.376 de lei, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

„Solo: O poveste Star Wars”, spinoff regizat de Ron Howard, a debutat pe poziţia a doua, cu încasări de 721.061 de lei. Pelicula Disney - Lucasfilm îi mai are în distribuţie pe Emilia Clarke, Donald Glover şi Woody Harrelson.

Comedia romantică „Clubul femeilor dezlănţuite/ Book Club”, cu Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen şi Mary Steenburgen în distribuţie, a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 379.618 lei şi a fost vizionată de 18.487 de spectatori.

O altă comedie, „Operaţiunea Ham-Ham/ Show Dogs”, a debutat pe locul al patrulea în clasamentul românesc, după ce a generat încasări de 327.283 de lei şi a fost vizionată de 17.196 de spectatori.

După al cincilea weekend de la premieră, „Răzbunătorii: Războiul Infinitului/ Avengers: Infinity War”, de Anthony şi Joe Russo, a coborât trei locuri, după ce a generat încasări de 160.025 de lei.

Comedia romantică „Amnezie cu surprize/ Overboard”, regizată de Bob Fisher şi Rob Greenberg, a coborât trei poziţii, până pe şase, după al treilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 157.317 de lei.

Trei locuri a coborât şi comedia „Hai, că sunt belea!/ I Feel Pretty”, cu Amy Schumer în rol principal şi de producător, ajungând pe poziţia a şaptea, după al patrulea weekend de la premieră, când a generat încasări de 43.476 de lei şi a fost vizionată de 2.020 de spectatori.

Animaţia „Raţă, raţă şi gâscan/ Duck Duck Goose” a ocupat, după al şaselea weekend de la premieră, poziţia a opta în clasament, în coborâre trei locuri, după ce a generat încasări de 42.429 de lei şi a fost vizionată de 2.415 spectatori.

Animaţia live action „Peter iepuraşul/ Peter Rabbit” a coborât trei locuri, până pe nouă, după ce, în al nouălea weekend, a generat încasări de 40.485 de lei şi a fost vizionată de 2.289 de spectatori.

„Adevăr sau provocare/ Truth or Dare”, horror regizat de Jeff Wadlow, a coborât două locuri, până pe zece. În cel de-al patrulea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 32.209 lei şi a fost vizionat de 1.530 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.