Dave Grohl, Alice in Chains şi Steven Wilson apar pe albumul ”2112 - 40th” al trupei Rush, care va fi lansat pe 16 decembrie, marcând patru decenii de la apariţia originalului, scrie site-ul revistei Rolling Stone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rush va sărbători patru decenii de la lansarea albumului ”2112” cu o ediţie deluxe care va cuprinde piese în variantă live şi compoziţii nelansate de trupă, dar şi cântecele de pe disc interpretate de Dave Grohl şi Taylow Hawkins, de la Foo Fighter, de formaţia Alice in Chains şi de Steven Wilson.

”2112- 40th” va fi lansat în format CD, DVD. Dave Grohl, Taylow Hawkins şi producătorul Nick Raskulinecz interpretează "Overture", Alice in Chains, "Tears", iar Billy Talent, "A Passage to Bangkok".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

DVD-ul va conţine imagini din concertul Rush de la Capitol Theatre din 1976, dar şi un videoclip pentru noua variantă ”Overture” şi o retrospectivă a celor 40 de ani şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu chitaristul Alex Lifeson.

Ediţia super-deluxe va cuprinde, între altele, 2 CD-uri, un DVD şi 3 LP-uri în format vinil.

Albumul original ”2112” a fost remasterizat de Abbey Road Studios.

Formaţia progressive rock Rush a fost înfiinţată în 1968, în Toronto, Canada. Este formată din Geddy Lee (voce, bas, clape), Alex Lifeson (chitară) şi Neil Peart (tobe). Formaţia a primit şapte nominalizări la premiile Grammy şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2013. În 2015, trupa care a lansat până în prezent 20 de albume de studio, a anunţat că renunţă la turneele mondiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.