Poliţia din Anglia are de rezolvat un caz neobişnuit după ce Darius, cel mai mare iepure din lume, a dispărut de acasă în weekend, scrie ABC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iepurele din rasa gigant continental care deţine recordul Guinness pentru dimensiunea sa (1,29 metri) a dispărut din ţarcul său din Stoulton (Worcestershire), iar poliţia a făcut un apel pentru returnarea lui.

„Credem că iepurele gigant continental a fost furat din ţarcul lui din grădina de pe proprietatea stăpânilor lui, în noaptea de sâmbătă, 10 spre 11 aprilie”, a transmis West Mercia Police într-un comunicat. „Iepurele este cu adevărat unic, de fapt are 129 centimetri şi a fost premiat de Guinness Record pentru că este cel mai mare iepure din lume”.

Annette Edwards, stăpâna lui Darius, a făcut apel pe reţelele de socializare şi oferă 1.000 de lire sterline oricui poate ajuta la recuperarea animalului.

„O zi foarte tristă. Darius deţinător al recordului mondial Guinness a fost furat din casa lui. Poliţia face tot posibilul pentru a afla cine l-a luat. Există o recompensă de 1.000 de lire sterline. Darius este acum prea bătrân pentru a se împerechea. Aşa că, vă rog, aduceţi-l înapoi”, a scris femeia.

Darius deţine acest record de 11 ani, după ce Guinness Book of World Records i l-a oferit pe 6 aprilie 2010.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.