Actorul Cuba Gooding Jr a pledat nevinovat la noile acuzaţii de comportament sexual nepotrivit aduse joi de o a treia femeie, notează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceste învinuiri vin în mai puţin de o lună după ce actorul a negat că a pipăit sânii unei femei şi a atins fesele alteia. 

Actorul din "Jerry Maguire", în vârstă de 51 de ani, a pledat nevinovat la noua acuzaţie de atingere şi abuz sexual în faţa Curţii Supreme din Manhattan. 

El trebuie să revină în sala de judecată pe 22 ianuarie. 

Tribunalul din New York a aflat că ultimele acuzaţii au fost aduse în urma unui incident care a avut loc în clubul de noapte Lavo din Manhattan, în septembrie 2018, însă fără detalii suplimentare.  

Avocatul actorului cunoscut şi din filmul "Băieţii din cartier/ The Boyz N The Hood", Mark Heller, a numit acuzaţiile "total frauduloase".

Gooding a câştigat un premiu Oscar pentru rolul secundar  Rod Tidwell, în 1997, din filmul "Jerry Maguire".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.