Creatorul „Breaking Bad”, Vince Gilligan, pregăteşte un lungmetraj despre care presa americană spune că va avea legătură cu aclamatul serial care s-a încheiat în 2013.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gilligan lucrează la un lungmetraj cu o durată de două ore, potrivit The Hollywood Reporter, însă nu este stabilit dacă acesta va fi un film pentru televiziune sau va fi lansat pe marile ecrane.

Potrivit mai multor surse, Vince Gilligan a scris scenariu, este producător executiv şi, posibil, va regiza acest film.

Producătorii executivi ai „Breaking Bad” şi ai prequel-ului „Better Call Saul”, Mark Johnson şi Melissa Bernstein, s-au alăturat proiectului centrat pe evadarea unui bărbat răpit.

Producţia filmului este programată să înceapă luna aceasta în New Mexico. New Mexico Film Office a confirmat că un proiect cu titlul „Greenbrier” este programat să fie filmat în regiune.

Vince Gilligan a semnat şi regia a câte cinci episoade din „Breaking Bad” şi „Better Call Saul”.

„Breaking Bad”, produs de AMC, a fost un succes de critică. Serialul a avut cinci sezoane, iar în urma succesului AMC şi Sony TV au dat undă verde proiectului „Better Call Saul”, serial ajuns la al cincilea sezon, care va fi lansat în 2019. 

„Breaking Bad” a fost premiat cu un Glob de Aur, iar actorul Bryan Cranston a primit acelaşi trofeu pentru cea mai bună interpretare într-un serial. În plus, a fost laureat cu 16 premii Emmy, un trofeu BAFTA şi trei SAG (Screen Actors Guild) Awards.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.