Gabriel Coveşeanu, actor şi prezentatorul emisiunii „Flash! Monden”, este invitatul episodului de sâmbătă al sitcomului „Opăortuniştii” de la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El îşi va juca propriul rol şi va fi inclus în diverse peripeţii ale personajelor din serial. În urma defectării maşinii, în drumul său spre Viena, Cove cere ajutor în barul în care Ema, Neluţu şi regizorul se întâlnesc de obicei.

Despre experienţa de a juca în „Oportuniştii”, Cove spune: „E greu să îţi joci propriul rol. Am înţeles asta mai bine după experienţa din «Oportuniştii». A fost o experienţă tare plăcută să mă reîntâlnesc cu oameni dragi, colegi de actorie pe care îi ştiu de mulţi ani. M-au primit tare bine la Cluj, un oraş pe care îl îndrăgesc tare mult. Iar experienţa de pe platourile de filmare şi întâlnirea cu Ema, Neluţu şi regizorul a fost una... ciudată. Pot să vă spun că se lasă cu ceva peripeţii, încurcături ce implică Fiscul şi multe hohote de râs. Nu rataţi episodul din acest weekend cu mine în rolul...meu”.

Episodul va fi difuzat de Prima TV de la ora 19:15.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.