Coproducţia româno-americană “Departe de tine/ Far from here”, cu Andi Vasluianu şi Maria Dinulescu în distribuţie, va fi lansată în cinematografele din ţară pe 31 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul este regizat de James Pillion, iar din distribuţie mai fac parte Jonathan Ahmadi, Maia Morgenstern, Gelu Niţu şi Vasile Flutur.

Producţia a fost filmată atât în Statele Unite, cât şi în România şi spune povestea lui Grant (Jonathan Ahmadi) şi a Sofiei (Maria Dinulescu), un cuplu proaspăt căsătorit. Schimbările din viaţa profesională a Sofiei îi fac să se mute din America la Bucureşti, iar un an mai târziu relaţia lor ajunge în impas. Sofia este acum o fiinţă sigură pe ea şi ambiţioasă, iar Grant încearcă, fără succes, să-şi scrie romanele. O tragedie loveşte familia lui Grant, iar acesta trebuie să se întoarcă în America. Prinsă între carieră şi povestea de dragoste, Sofia are de ales: pleacă împreună cu soţul ei pentru a-şi construi o familie sau rămâne alături de şeful ei (Andi Vasluianu) pentru a-şi dezvolta cariera.

James Pillion, originar din Australia, este regizor, producător şi fondatorul Gyroscope Productions - casa de producţie de film cu sediul în Los Angeles. El a produs şi regizat mai multe scurtmetraje şi videoclipuri muzicale pentru diverşi artişti. “Departe de tine / Far from here” este primul său lungmetraj.

“Departe de tine / Far from here” este o producţie Indie Production (România) şi Lunatic Films (Los Angeles, California). În România, filmul va fi lansat pe 31 martie de Movie Production Entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.