Copiii biologici ai lui Johnny Hallyday contestă testamentul artistului francez după ce au fost excluşi, iar singurele beneficiare sunt cea de-a patra soţie a muzicianului francez, Laeticia, şi cele două fiice adoptate de cuplu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Johnny Hallyday a murit pe 6 decembrie 2017, la vârsta de 74 de ani, din cauza unui cancer pulmonar.

Într-un comunicat, actriţa Laura Smet a transmis că este „stupefiată şi rănită” după ce a aflat că nu a fost menţionată în testamentul tatălui ei.

Smet, în vârstă de 34 de ani, a spus că a fost şocată să afle că nu a primit nimic din partea tatălui ei, nici măcar o parte din cântecul „Laura”, care i-a fost dedicat.

Avocaţii ei susţin că testamentul, întocmit în California, contravine legilor franceze care interzic dezmoştenirea copiilor.

Fiul lui Hallyday, David, a contestat, de asemenea, documentul, potrivit AFP.

Johnny Hallyday s-a căsătorit cu Laeticia în 1996. Cuplul a adoptat două fete născute în Vietnam, Jade şi Joy.

Potrivit testamentului, în cazul decesului Laeticiei, averea va rămâne celor două fiice adoptive.

Jean-Philippe Smet, cunoscut sub numele de scenă Johnny Hallyday, s-a născut pe 15 iunie 1943. La vârsta de 13 ani a urcat pentru prima dată pe scenă. S-a întâmplat la Copenhaga, unde a cântat „La Ballade de Davy Crockett”. În 1957, a asistat la proiecţia filmului „Lovin’ You”, cu idolul său, Elvis Presley. Atunci s-a hotărât să devină cântăreţ de rock’n’roll.
La vârsta de 16 ani şi-a luat numele de Johnny Hallyday. Printre cele mai cunoscute albume ale sale se numără „Johnny chante Hallyday” (1965), „Derrière l’amour” (1976), „Lorada” (1995), „Sang pour sang” (1999), „Le Coeur des hommes” (2007) şi „Ça ne finira jamais” (2008).

În 2014, la vârsta de 71 de ani, artistul, care a fost supranumit „Elvis francez”, a lansat cel de-al 49-lea album de studio, „Rester vivant”.

A lansat 46 de albume de studio, 25 de albume live, opt filme şi a câştigat 18 discuri de platină. Potrivit AFP, albumele lui Johnny Hallyday a fost vândute în peste 110 milioane de albume.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.