Continuarea filmului „Venom”, care l-a avut pe Tom Hardy în rol principal şi a fost unul dintre cele mai de succes lungmetraje ale anului trecut, este în pregătire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sony dezvoltă proiectul scris, între alţii, de Kelly Marcel, potrivit The Hollywood Reporter.

„Venom” - care a avut un buget de producţie de 100 de milioane de dolari -  a generat la nivel global încasări de 855,5 milioane de dolari, în ciuda cronicilor nefavorabile.

Din distribuţia filmului SF au mai făcut parte Michelle Williams, Woody Harrelson, Jenny Slate şi Riz Ahmed.

Este aşteptat ca Hardy şi Williams să revină, la fel şi Harrelson, care a jucat rolul criminalului în serie.

Avi Arad, Matt Tolmach şi Amy Pascal vor fi producătorii continuării. Ruben Fleischer a regizat primul film şi lucrează acum la o continuare „Zombieland”. El declara la premiera de anul trecut că, în cazul în care va exista o continuare, se aşteaptă să o regizeze.

Lungmetrajul „Venom” a fost anul trecut cel mai de succes film care a rulat în cinematografele româneşti. El fost vizionat de 424.906 spectatori şi a generat încasări de 10.029.468 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.