Concertul pe care formaţia franceză progressive metal Gojira îl va susţine la Arenele Romane din Bucureşti, pe 4 iulie, va începe la ora 21.45.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accesul publicului va fi posibil începând cu ora 19.00, iar trupa elveţiană Xaon va începe să cânte de la ora 19.30. La ora 20.30, va începe recitalul grupului francez The Blackmordia.

Recitalul formaţiei Gojira va dura o oră şi jumătate. Înfiinţată în 1996, la Bayonne (Franţa), Gojira este formată din Joe Duplantier - voce, Mario Duplantier - tobe, Christian Andreu - chitară, Jean-Michel Labadie - bas. Cel mai recent album al grupului, "Magma", al şaselea material de studio al formaţiei, a fost lansat in iunie 2016 prin Roadrunner Records şi a fost aclamat la nivel mondial. În plus, cu acest album, Gojira a fost nominalizată la premiile Grammy pentru a doua oară. Gojira a concertat pentru prima dată în România în 2013, la Rockstadt Extreme Fest de la Râşnov.

Biletele la categoria golden circle pentru concertul din 4 iulie au fost epuizate încă din luna aprilie. Între 15 iunie şi 4 iulie, ele costă 95 de lei, iar în ziua concertului, un bilet va avea preţul de 100 de lei. Ele pot fi cumpărate din reţeaua Iabilet.ro şi de la intrarea în spaţiul de concert.

La intrarea în spaţiuş de concert toţi participanţii vor fi perchezitionaţi de agenţii de securitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.