Concertul pe care cântăreaţa feroeză Eivør îl va susţine pe 13 noiembrie la Bucureşti se mută la Expirat - Halele Carol, după ce fusese anunţat că va avea loc la Sala Radio, iar biletele îşi modifică preţul, informează organizatorii, Twin Arts.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din motive logistice, împreună cu managementul trupei, Twin Arts a decis mutarea concertului Eivor de pe 13 noiembrie de la Sala Radio în noul club Expirat-Halele Carol din strada Constantin Istrati nr 1, la ora 21.00. Accesul se va face începând cu ora 20.00.

Noul preţ al biletelor este de 70 de lei şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV), online, pe eventim.ro, şi la clubul Expirat-Halele Carol, în seara concertului.

Persoanele care au cumpărat deja bilete la pretul iniţial anunţat (115, 135 şi 155 de lei) se pot adresa în punctele de vânzare de la care au achiziţionat biletele începând cu data de 27 octombrie, pentru a-şi recupera banii. Va fi rambursată suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane şi servicii) pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid.

Accesul la concert se va face doar în baza noilor bilete de 70 de lei.

Eivør a urcat prima dată pe scenă la vârsta de 13 ani, găsindu-şi iniţial inspiraţia în folk-ul tradiţional feroez şi continuând cu jazz, trip-hop, grunge şi rock, până la folktronic.

Ea a devenit o prezenţă importantă în muzica scandinavă şi a câştigat numeroase premii. Vocea ei apare pe coloana sonoră a serialului ”The Last Kingdom”, produs de BBC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.