Concertul jazz „Love Around the World” va fi transmis online, în direct de la Sala Radio, pe 11 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seria de concerte Jazz Evenings at the Radio Hall va reveni pe scena Sălii Radio, sub forma „Love Around the World”, concert fără public.

Protagoniştii evenimentului transmis de la Sala Radio, membri ai Big Band-ului Radio - trompetistul Sebastian Burneci, pianistul George Natsis, contrabasistul Adrian Flautistu, bateristul Laurenţiu Zmău si percuţionistul Adrian Cojocaru - propun joi, de la ora 19.00, o călătorie virtuală în jurul lumii, prin cântecele de dragoste într-o abordare inedită.

Din program fac parte piese ca „Sabor a mi”, vestitul bolero compus în 1959 de cântăreţul mexican Alvaro Carrillo, şi „Guarda che luna”, cântec de dragoste italian compus de Fred Buscaglione, dar şi cântece autohtone ca „Vreau să vii în viaţa mea”, compus de Aura Urziceanu, în anul 1986.

Concertul cuprinde, de asemenea, şi un moment de trio de jazz condus de pianistul George Natsis - din care fac parte Adrian Flautistu, la contrabas, şi Laurenţiu Zmău, la baterie - în memoria compozitorului şi pianistului Chick Corea, care a murit pe 9 februarie 2021.

Concertul va fi transmis în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical şi online, pe site-urile celor două posturi şi pe Facebook, pe paginile Orchestrele şi Corurile Radio şi Radio România Muzical.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.