Concertul Depeche Mode pe Cluj Arena va începe duminică, la ora 20.45, după ce porţile stadionului vor fi deschise la ora 17.00, iar de la ora 19.30 va cânta Maya Jane Coles, DJ şi producător din Marea Britanie. Fanii mai au la dispoziţie 700 de bilete, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accesul posesorilor de pachete Early Entry se va face începând cu ora 17.00, iar de la ora 17.30, accesul va fi permis tuturor spectatorilor. 

Ultimele 700 de bilete se mai găsesc pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere, urmând ca, in ziua evenimentului, în limita disponibilităţii, acestea să poată fi achiziţionate de la casa de bilete a stadionului Cluj Arena, începând cu ora 10.00.

Pentru evitarea aglomeraţiei, la porţile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 17.00, ora deschiderii oficiale a portilor de acces.

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, a unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii trebuie să aibă şi un act de identitate valid. Făra act de identitate, accesul în spaţiul de concert nu va fi permis.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. 

Spectatorii vor putea avea aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoţite de reţetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi cu maxim o doză zilnică), insulina, spray inhalator pentru astm. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, fiind recomandate pelerine.

Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziţionate. Spre exemplu, spectatorii care au locuri în tribune nu vor avea acces pe Gazon sau în Golden Circle.

Odată ieşiţi din zona de concert, pentru a reveni la spectacol, spectatorii vor avea nevoie un alt bilet de acces. Accesul la concert se va putea face din nou doar în baza unui bilet valid nou, care nu a mai fost scanat la intrare. Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus şi este valabil pentru o singură intrare. Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut.

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Dacă părinţii aleg să vină însoţiţi de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziţionând bilete de acces şi pentru ei. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult.

În incinta Cluj Arena spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi răcoritoare, apă şi gustări. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate. 

În zonă continuă să fie aplicate câteva restricţii de circulaţie, dupa cum urmeaza: zilnic, până pe 25 iulie, între orele 23.30 - 04.30, pe Splaiul Independenţei, de la intersecţia cu strada Uzinei Electrice până la intersecţia cu strada George Coşbuc, circulaţia va fi oprită, pe 23 iulie, între orele 10.00 - 24.00, pe Aleea Stadion, circulaţia va fi oprită, pe 23 iulie, între orele 17.00 - 24.00, pe strada George Coşbuc, de la intersecţie cu strada Cardinal Iulia Hossu, până la intersecţia cu Splaiul Independenţei, circulaţia va fi oprită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.